Info

 

Tervehdys

IMG_2143cmKuka on Marko Haka?

  • Huono Ruotsissa.

Oon niin huono Ruotsissa että ammattikorkeaopinnotkin jäi kesken kun ”pakkoruotsi” ei menny läpi, ei ees neljännellä kerrala. Muutenhan ATK gurun ura oli melkeimpä lopputyötä vaille.

  • Valokuvaaja

Nii se kävi että valokuvaus muuttu digitaaliseksi vuosituhannen vaihteesa ja sillon ATK guruki kiinnostu asiasta. Olihan niitä jotain kuvia tullu filmillekki sillon ku kamera sattu kohale. Kyllä niistä kuvista näin jälkeenpäi näkkee että yritystä oli jo sillon.

  • Uudelleen kouluttautunut

Aikuiskoulutuksen puolelta tuli hankittua hitsarin koulutus kun jotainhan sitä pitää tehä, ei piä jäädä toimettomaksi. Läksin sitten isän virmaan töihin.

  • Isi

Meijän perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kolme tyttöä, reilun vuojen ikäerolla kukin. Meno on toisinaan niinku eläintarhasa ja jäätävää diplomatiaa ja diktatuuria on tarvittu erääki kerran. 

  • Yrittäjä

Niinku joku muuki on voinu huomata että maailmala oli kaikenlaisia rahahuolia ja uutisisa vouhkattiin jatkuvasti niistä murheista. Ja jouvuin minäki semmoseen välikäteen että oma yritys piti perustaa. Opituila taijoila jatkettiin ja virma alko valmistaa metalliovia.

Voit jättää kysymyksen alle kommenttiosioon niin vastaan.

 

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *